Matt Powernap Station

Nooit meer vermoeid na een dag winkelen

Shoppen. Sommigen kun je ervoor wakker maken, anderen vinden het hun ergste nachtmerrie. Of je ervan houdt of niet, winkelen is een vermoeiende bezigdheid. Met de vele keuzes, de warme pashokjes met hun confronterende spiegels en al die mensen die nooit in hetzelfde tempo lopen als jij, is elke shoppingtrip een aanslag op jouw wakkere lichaam.

Wat is er dan lekkerder dan even een momentje voor jezelf nemen, de benen omhoog gooien en genieten van wat tijd met Matt?! Dat kan nu in ons eigen Powernap Station!

Wanneer jij je eenmaal in een lekkere houding hebt gepositioneerd is er natuurlijk niets leukers dan je vrienden jaloers maken met jouw staat-van-zijn. Matt zou Matt niet zijn als we daar ook niet aan zouden hebben gedacht! Boven het bed is een photobooth bevestigd waarmee je  jouw beste bed pose foto’s en filmpjes naar je vrienden kan sturen. Deel deze met #mattsleeps en maak ook nog eens kans op jouw eigen Matt matras! Zo krijg je misschien zelfs wel de grootste ‘shoppofoob’ mee de stad in!

Locatie

Hudson’s Bay
Op dit moment staat Matt Powernap Station in de Hudson’s Bay in Tilburg. Het Powernap Station is tot en met 16 oktober te vinden op de eerste verdieping van de vrouwenafdeling.

Programma

Hudson’s Bay Amsterdam:    05/09-17/09

Hudson’s Bay Tilburg:             20/09-16/10

Hudson’s Bay Rotterdam:      18/10-13/11.

Over Matt

Bij Matt hebben we één gezamenlijke passie: we zijn gek op slapen! Dagen kunnen voor ons eigenlijk nooit te kort zijn. Precies om die reden ontwikkelden we Matt Sleeps, het perfecte matras voor iedereen en elke gelegenheid. Eerder toonden we dat al aan met de Hangover Bar, waar je op Matt kon herstellen van je kater en tijdens Bed Dates, waar je door middel van een speeddate op een van de 40 Matt matrassen de liefde van je leven kon vinden. Nu laten we ook zien dat Matt je perfecte bedpartner is tijdens een intensieve shopsessie.