Matt Bed Dates

Don’t worry about a bad date, when you have a Matt date

Swipe jij je helemaal gek op Happn, Tinder of InnerCircle maar is succes in de liefde een ver-van je bed show? Wellicht speelt jouw dirty mind, of die van je date, je parten. Van geforceerde complimenten om je date tussen de lakens te krijgen is nog nooit een gesprek beter geworden. De beste gesprekken vinden dan ook vaak pas in bed plaats. Bespaar jezelf de moeite en begin met vijftien vluggertjes in bed en eindig met je liefde aan de bar.

Bed Dates is een omgekeerde speed date avond, waar je de moeilijke gesprekken kan je overslaan want je start al met elkaar tussen de lakens. Is er een klik in bed? Dan weet je dat het aan de bar ook wel goed zit en drink je met jouw match een cocktail aan de bar, uiteraard met twee rietjes!

Durf jij het aan? Geef je dan snel op via onderstaand formulier voor Bed Dates op 2 maart. Er is plaats voor 40 vrijgezelle mannen en vrouwen op de Matt bedden. Op basis van de aanmeldingen wordt er een selectie gemaakt. Als je geslecteerd bent krijg je een ticketlink toegestuurd waarmee je een kaartje kunt kopen. Deelname kost slechts €5,-, dit is inclusief de cocktail met je match. Ben je na het drankje nog lang niet uitgepraat dan is het mogelijk om samen wat te eten. Speciaal voor deze avond heeft de Supperclub een makkelijk menu samengesteld.

Ladies and Gentleman, Matt got your back!

Locatie

Supperclub, Amsterdam 

Supperclub is meer dan een restaurant, een galerie, een bar of club, het is al van het bovenstaande. Het is een plek waar gasten eten, drinken en dansen op één van de 35 Matt matrassen. 

Adres: Singel 460, 1017 AW Amsterdam

Programma

Datum: donderdag 2 maart 2017

18:00 tot 19:15 – Bed Dates

19:15 tot 19:30 – Break

19:30 tot 20:00 – Bed Dates

20:00 tot 21:00 – Drinks

Over Matt

Bij Matt hebben we één gezamenlijke passie: we zijn gek op slapen! Dagen kunnen voor ons eigenlijk nooit te kort zijn. Precies om die reden ontwikkelden we Matt Sleeps, het perfecte matras voor iedereen en elke gelegenheid. Eerder toonden we dat al aan met de Hangover Bar, waar je op Matt kon herstellen van je kater nu laten we zien dat je op Matt de liefde van je leven kunt vinden!

Matras kopen

  • Voer a.u.b. een waarde in tussen 18 en 99.

Aanmelden

Meld je aan via het contactformulier.

Aangezien er slechts plek is voor 70 singles, zullen we een selectie maken op basis van je eigen geslacht en waar je op valt.

Wanneer je geselecteerd bent wordt er contact met je opgenomen en zal je een ticketlink toegestuurd krijgen waarmee je je deelname definitief kan maken. Deelname kost slechts €5,-, dit is inclusief de cocktail die je samen met je match drinkt aan de bar.

  • Voer a.u.b. een waarde in tussen 18 en 99.